STUDIO JOSEPH, Founded by Wendy Evans Joseph, NA, Wins 3 AIA New York State Awards!

wej.gif
79313e69-a322-4970-bf9e-005ce385bd94.jpg

Honor Award—Adaptive Reuse
Larry Robbins House: Department of Management & Technology

University of Pennsylvania, Philadelphia, PA

This highly efficient 8,500 square-foot building is an adaptive reuse of historic infrastructure at the center of Penn’s historic campus. With emphasis on transparency and light, the design assembles places for students to gather, collaborate and interact with faculty. An elegant new glass and steel north facade provides natural light to public spaces and a seminar room. LEED Gold certification is the result of our emphasis on sustainability in all aspects of the design.

Other recent awards for this project include:
2018 Society of American Registered Architects, New York State Honor Award
2018 Society of American Registered Architects, National Design Award
2018 Chicago Atheneum, Global Architecture Design Award
2018 Architizer, International Competition, Special Recognition


07d4f7de-d655-4b1b-842a-c1640fb67612.jpg

Design Citation Award
New York at Its Core

Museum of the City of New York, New York, NY

This permanent exhibition installed throughout the entire entry floor is the first-ever comprehensive telling of New York City’s history. The design integrates graphics, media and a wide range of interactive technology to create an immersive experience for all visitors.

Other recent awards for this project include:
2018 American Alliance of Museums, Exhibition of Excellence
2018 American Architecture, Chicago Atheneum, Global Architecture Awards
2017 American Institute of Architects, New York City, Honor Award
2017 Interior Design Magazine, public space, Design Award
2017 Architizer.com A+ Award for Learning and Architecture, Popular Award
2017 American Alliance of Museums, MUSE award
2017 Core 77, Design Award


e49f4332-71e0-4b33-b389-cc7e56938362.jpg

Design Citation Award
“Missing Voices” Project for Wilson Marker

Princeton University, Princeton, NJ

As President Woodrow Wilson’s policies of discrimination have come under stronger examination, Princeton sought to capture the complexity of his legacy through the design of an intervention in their central campus at Skudder Plaza. This submission to an invited competition proposes an incremental approach that integrates the voices of those unheard. 

Other recent awards for this project include:
2018  Chicago Atheneum Global Architecture Award
2018  Society of American Registered Architects, New York State Honor Award